2013. január 30., szerda

Morzsás gyümölcsös süti


Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető süti ami melegen és hidegen is finom.:)

Hozzávalók a morzsához:4evőkanál liszt,1teáskanál fahéj,1csomag vaníliás cukor,2evőkanál porcukor,2evőkanál zabpehely,5dkg ráma
Gyümölcs:50dkg vegyes gyümölcs

A sütőt 200C-ra előmelegítjük.
A morzsához a ráma kivételével összekeverünk mindent,majd a rámát elmorzsoljuk a lisztes keverékben.
Egy jénai tálat vékonyan kivajazunk,beleöntjük a gyümölcsöt megszórjuk pici őrölt fahéjjal,majd rászórjuk a morzsát.Sütőben kb.30-40 perc alatt megsütjük.

Tipp:A még forró kész sütit kínálhatjuk hideg vanília fagyival vagy vanília öntettel,tejszínhabbal. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése