
Hozzávalók:5
dkg vaj,5 evőkanál tejszín,5 dkg cukor,10 dkg durvára őrölt mandula,5
dkg apróra vágott aszalt sárgabarack,3 dkg liszt és 10 dkg olvasztott
étcsoki a korongok bekenéséhez
A sütőt 175C-ra előmelegítjük,sütőpapírral
kibéleljük a tepskiket.A vajat a tejszinnel és a cukorral egy lábosban
összeolvasztjuk majd felforraljuk,de amint felforr lehúzzuk a
tűzről.Belekeverjük a mandulát,aszalt barackot és a lisztet.A tepsibe
egymástól pár centire egy kiskanálnyi halmot teszünk,picit lelapítjuk és
kb.10-12 perc alatt megsütjük.Várunk pár percet majd rácsra
helyezzük.Ha kihűlt akkor olvasztott csokival bekenjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése