
Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta (20dkg),fél doboz barackkonzerv,őrölt fahéj
Krém: 25dkg mascarpone,2tojás,2evőkanál porcukor,1 evőkanál forró víz
A tojásokat kettéválasztjuk.A fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk.A tojássárgájához hozzákeverjük a mascarponét,majd egy evőkanál forró vízben feloldott két evőkanál cukrot is.A habot óvatosan a krémhez keverjük és két evőkanállal félreteszünk belőle.Egy tálban elkezdjük rétegezni a süteményt.A konzerv barack levéhez adunk egy kis rumot,majd ebben megforgatjuk a piskóta egy részét amire a krém felét rákenjük és barack szeleteket rakunk rá,majd újabb mártogatott piskóta+krém+barack végül piskóta.A félretett két evőkanál krém következik.Fahéjjal megszórjuk,barackkal díszíthetjük.4 adag lesz belőle.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése