
Hozzávalók: 40dkg liszt,30dkg ráma,20dkg porcukor,20dkg darált dió
Töltelék: ízlés szerinti lekvár
Máz: gőz felett megolvasztunk 10dkg étcsokit egy evőkanál olajjal
A hozzávalókat egy tálban összedolgozzuk,majd fél órára betesszük a hűtőbe.Pihentetés után vékonyra kinyújtjuk,tetszőleges méretű köröket szaggatunk.Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk a korongokat,majd 175C-ra előmelegített sütőben kb.10perc alatt megsütjük.Mikor kihűltek lekvárral "összeragasztunk" 1-1 korongot.Olvasztott csokival bevonjuk a korongok tetejét és hagyjuk a mázat megszilárdulni rajta.
Ebből az adagból egy óriás isler (képen) és 25db mini isler készült.
Tipp: A diótól lesz omlós és puha,de ha valaki nem szereti ilyen puhán az kevesebb diót tegyen a tésztába.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése