
Hozzávalók a tésztához: 2 és fél csomag gesztenyemassza,12,5dkg ráma,30dkg darált keksz,rum ízlés szerint
Krém: 3csomag vaníliás pudingpor,7dl tej,6 csapott evőkanál kristálycukor,20dkg porcukor,25dkg ráma
Diszítés a tetejére: 0,5 liter tejszín,fél csomag gesztenyemassza
Egy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk.A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,kinyújtjuk és kibéleljük vele a tepsit.
A krémhez a pudingporból,tejből és kristálycukorból pudingot főzünk.A rámát a porcukorral habosra keverjük,majd a kihült pudinghoz adjuk.
A krémet a gesztenyés alapra tesszük,majd a felvert tejszínhabot rásimítjuk és a gesztenyét ráreszeljük.Hűtőbe tesszük.
Tipp: Készíthetjük úgy is,hogy a krém felére vaníliás cukros tejben áztatott babapiskótát sorakoztatunk,majd jön a krém másik fele és a hab,majd a gesztenye.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése