Hozzávalók a kekszes alaphoz: 20dkg keksz,10dkg ráma
Hozzávalók a krémhez: 1csomag gesztenyemassza,1csomag főzős vaníliás pudingpor,5evőkanál cukor,3dl tej,2teáskanál rumaroma valamint 1kis üveg meggydzsem fele
A rámát megolvasztjuk,majd a darált vagy nagyon apróra zúzott kekszhez adjuk és egy 23-26cm-s kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk.Hűtőbe tesszük kissé dermedni,majd a meggydzsemet egyenletesen elkenjük rajta.
A tejből,cukorból és pudingporból sűrű pudingot főzünk.A gesztenyemasszához öntjük a rumaromát,elkeverjük,majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.Ezt a gesztenyekrémet a meggyes rétegre simítjuk.Hűtőbe tesszük.
Megcsurgathatjuk olvasztott csokival./2-3 dkg étcsokit gőz felett megolvasztunk/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése