Hozzávalók: 10 dkg margarin (penny/lidl saját márkás), 10 dkg étcsoki, 2dl kávé, 2 evőkanál kakaópor, 25 dkg darált keksz, 1 dl savanykás lekvár ( meggy, sárgabarack ), 5 dkg apróra vágott kesudió, 5 dkg aszalt vörösáfonya
Sütőpapírral kibélelünk egy 20x30 cm-es tepsit.
A margarint a darabokra tört étcsokival és kávéval olvadásig melegítjük, elkeverjük.
A darált kekszhez adjuk a kakaóport, lekvárt és a csokis-kávés keveréket.
A kesudiót és az áfonyát is belekeverjük a masszába, majd az egészet egyenletesen eloszlatjuk a tepsiben és hűtőbe tesszük.
Tálaláskor kis kockára vágjuk.
( meglocsolhajtuk olvasztott csokival is )
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése