2020. március 24., kedd

Lisztmentes csokis keksz



Hozzávalók: 20 dkg étcsoki ebből 12 dkg olvasztva 8 dkg apróra vágva, 10 dkg porcukor, 10 dkg kristálycukor, 5 dkg kakaópor, 6 gramm kukoricakeményítő, 2 tojás, csipet só.
A forgatáshoz porcukor.

A sütőt 190 C-ra előmelegítjük.
A tojásokat habosra keverjük a kristálycukorral ( 3-5 perc ). Az olvasztott csokit, porcukrot, kakaóport, csipet sót, az apróra vágott csokit és a keményítőt is hozzákeverjük. Jó teáskanálnyi adagokat a porcukorban megforgatunk, majd a sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 
Kb. 10 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése